11 Kasım 2014 Salı

İLK BLOGGER BULUŞMASI:)



Sevgili arkadaşım Füsun benim bu bloğu açmamda yardımcı olduktan sonra beni sevgili Seyhan'la organize ettikleri bloggerlarla kışa merhaba partisine davet etti:)
Benim için çok heyecan verici bir gün oldu. Gerçekten Füsun ve Seyhan çok iyi bir organizasyon düzenlemişler. Seçtikleri mekan Happy Nest' i çok beğendim. Bizi çok güzel ağırladılar.Birbirinden lezzetli ikramlarda bulundular. Füsun ve Seyhan bizlere hoşgeldiniz dedikten sonra sponsor firmalar ürünlerini tanıttılar.




Bu arada çocuklarımız da onlar için ayrılmış mekanda 4M Türkiye'nin birbirinden güzel aktiviteleriyle çok güzel vakit geçirdiler. Hatta yanımıza hiç uğramadılar desem yeridir:))
Maske yapımından tutun da üst katta discoda dans ve mozaik etkinliğine kadar eğlence dolu zaman geçirdiler. O gün şansımıza hava da çok güzeldi.


Blogger annelerle biraraya gelmek, fikir alışverişlerinde bulunmak, firmaların yeni ürünleriyle tanışmak ve çocuklarımızla birlikte kaliteli zaman geçirmenin mutluluğuyla döndük evlerimize. Teşekkürler Sevgili Füsun ve Sevgili Seyhan:)






                                       


Gün yayıncılıktan Dikkat geliştirme Seti

Hepsi enteresan gerçekten süprizlerle doluydu.



Farmasi denemeye değer




Palmolive duş jelleri mis gibi çikolata kokuyor:)




DESTEK VERENLER

PAPERUS
ATÖLYE LUNA
PALMOLİVE
HACI ŞAKİR



                                         





                                       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder